REQON is gespecialiseerd in het uitvoeren van technische beveiligingsonderzoeken in de vorm van (maatwerk) penetratietesten en exposure onderzoeken. Zo krijgt u zicht op de kwetsbaarheden binnen uw IT-beveiliging en de mate waarin uw IT-omgeving staat blootgesteld aan het internet. De meest effectieve en rendabele wijze waarop u uw beveiliging kunt verbeteren, wordt beschreven in een uitgebreid advies.

Wanneer uw organisatie te maken heeft gehad met een cyberincident kan REQON hulp bieden door het uitvoeren van een digitaal forensisch onderzoek. De resultaten van dit onderzoek geven u informatie over de oorzaak en de oorsprong van het incident. Met deze informatie kunnen er gerichte maatregelen worden getroffen om incidenten in de toekomst zoveel mogelijk te voorkomen.

REQON hanteert een vooruitstrevende en effectieve werkwijze, waarbij een juiste balans van zorgvuldigheid en creativiteit voorop staat. Deze werkwijze is gebaseerd op uitgebreid onderzoek en wordt voortdurend verbeterd. Mede hierdoor zijn de onderzoeken niet alleen zeer grondig, maar zijn de resultaten ook herleidbaar en de aanbevelingen toepasbaar.

Sinds de oprichting heeft REQON beveiligingsonderzoeken uit mogen voeren voor een breed scala aan (inter)nationale bedrijven, zoals softwareleveranciers, overheidsinstanties en ontwikkelaars van smartproducten.

Contact

REQON in het kort:


Het team

Ons team bestaat uit deskundige ethische hackers met een passie voor techniek. Op ons kantoor heerst een open en informele werksfeer. Voor onze klanten voeren wij specialistische maatwerkonderzoeken uit. Daarbij treden wij regelmatig buiten de gebaande paden. Zo verbreden wij continu onze kennis. Wij ronden een opdracht pas af als we alle mogelijkheden hebben onderzocht. Elk onderzoeksobject zien wij als een nieuwe kans om onszelf uit te dagen en onze deskundigheid te vergroten.

We bezoeken regelmatig hackersbijeenkomsten en organiseren ook zelf sessies, waarbij we technische kennis met anderen uitwisselen. Onze interesse gaat daarbij uit naar nieuwe technieken en ontwikkelingen.

 

Werken bij REQON

Wil je deel uitmaken van ons team en je technische kennis inzetten om organisaties te helpen?
Neem dan contact op met mevrouw D. Blanken door een e-mail te sturen naar d.blanken@reqon.nl.

REQON B.V.

info@reqon.nl

+31 (0)85 130 24 48

KVK: 75230496

BTW: 860198522B01

Adresgegevens

Bedrijfspand Area071

Sisalbaan 5A

2352AZ Leiderdorp

The Netherlands