Prevent

Code Review

Tijdens de uitvoering van een Code Review wordt de code van uw applicatie grondig onderzocht op kwetsbaarheden. Hiervoor is een volledig werkende omgeving geen vereiste. De resultaten van een Code Review worden verwerkt in een uitgebreide rapportage. Indien gewenst worden deze in een gesprek met de ontwikkelaars verder uiteengezet. Zo wordt inzicht verkregen in de oorsprong van kwetsbaarheden en kan het ontstaan van onveilige code in de toekomst worden voorkomen.

Inzicht in de beveiliging tijdens de ontwikkeling

Security-by-design

Het merendeel van de IT-beveiligingsonderzoeken wordt uitgevoerd nadat de ontwikkeling van het betreffende onderzoeksobject is afgerond. De Code Review kan daarentegen ook in een eerder stadium worden uitgevoerd. Dit heeft als voordeel dat al tijdens het ontwikkelproces security experts kunnen beoordelen of beveiligingsfunctionaliteiten juist functioneren. Op basis van de resultaten van de Code Review kunnen de ontwikkelaars, nog tijdens de ontwikkeling, aanpassingen maken aan de code.

Certificering en standaarden

Kwaliteit geborgd in onze organisatie

Kwaliteit vormt de hoeksteen van de dienstverlening van REQON.

Om dit aantoonbaar te maken beschikt REQON over verschillende keurmerken en certificeringen zoals ISO 27001, ISO 9001 en het CCV keurmerk pentesten.

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met het team van REQON