Detect

Security Monitoring

REQON combineert SOC, SIEM, XDR en Anti-Virus binnen één dienst. Middels geavanceerde tooling en maatwerk rulesets correleert REQON data afkomstig van end-points, de cloud, netwerkapparatuur en OSINT-bronnen om cyberdreigingen tijdig te detecteren en de impact van cyberincidenten direct te beperken.

Maatwerk Security Monitoring

Beveiligen vanuit een totaaloverzicht

REQON onderscheidt zich van andere managed SOC aanbieders door niet alleen data vanuit netwerkverkeer, endpoints of virusscanners te verzamelen, maar door vrijwel alle beschikbare logbronnen te verzamelen en te analyseren binnen één platform. Zo integreert REQON data uit cloud-platformen zoals Microsoft365, Google Workspace, AWS met data afkomstig van firewalls, endpoints en SaaS-applicaties zoals wachtwoordmanagers en ERP-portalen.

Zodoende houden de experts van REQON 24/7 zicht op uw IT-omgeving en kunnen zij, in het geval van een incident, direct adequaat reageren.

Uw IT-omgeving 24/7 bewaakt

Cybersecurity experts

Wanneer u kiest voor Security Monitoring van REQON, wordt uw IT-omgeving bewaakt door ervaren cybersecurity experts. U schakelt dan ook direct met één van onze experts, zodra er zich een verandering in het dreigingsbeeld voordoet of wanneer er een cyberincident plaatsvindt. Door de jarenlange ervaring van het cybersecurity team worden de meeste false-positives direct herkend. Het aantal meldingen hiervan blijft hierdoor tot een minimum beperkt.

2 Medewerkers REQON
Security Monitoring dashboard

Maatwerk dashboards voor uw IT-omgeving

‘Managed’ en inzichtelijk

Met de dienst Security Monitoring van REQON wordt u compleet ontzorgd. Daarnaast houdt u volledig zicht op de gebeurtenissen die zich voordoen en de acties die onze experts daarop ondernemen. U krijgt namelijk toegang tot ons platform en alle (maatwerk) dashboards die aan uw IT-omgeving zijn gekoppeld. Hierop kunt u elk moment inloggen en de dienstverlening volgen. Ook heeft u de mogelijkheid om via deze dashboards vragen aan de experts te stellen en overzichten te maken van bijvoorbeeld security trends die zich binnen uw IT-omgeving voordoen.

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact op voor het plannen van een vrijblijvende demo