Over ons

Het team van REQON bestaat uit cybersecurity experts met een passie voor techniek. Elk onderzoeksobject en elk incident zien zij als een nieuwe kans om zichzelf uit te dagen en hun kennis te vergroten.

Het begin van REQON

Opgericht door hackers

REQON is opgericht in 2016 door 2 ethische hackers die al sinds hun jeugd actief bezig zijn met hacking. Zij zijn begonnen met het zoeken naar kwetsbaarheden in verschillende applicaties. Hun bevindingen deelden zij vervolgens met de betreffende organisaties. De positieve reacties van deze organisaties inspireerden hen te starten met een eigen onderneming. Sinds de oprichting groeit REQON hard. Het team bestaat momenteel uit een groot aantal security experts die in een vast dienstverband werkzaam zijn bij REQON.

2 medewerkers REQON

Zelfontwikkeling binnen een team van experts

Samen werken aan kwaliteit

Als organisatie gelooft REQON in de kracht van een goed op elkaar afgestemd team. De experts van REQON halen plezier uit het leveren van kwaliteit en stoppen niet voordat een onderzoek succesvol is afgerond. Om deze kwaliteit altijd te kunnen leveren, stelt REQON hoge eisen aan de kennis van haar medewerkers. Er wordt dan ook volop ruimte geboden voor zelfontwikkeling. De experts van REQON krijgen bijvoorbeeld de mogelijkheid om 10% van hun werktijd te besteden aan het volgen van cursussen of het uitvoeren van vrij onderzoek.

Kantoor REQON

Discreet en professioneel

Onze visie

REQON werkt sinds de oprichting voor klanten die streven naar een hoog beveiligingsniveau. Deze klanten hechten veel waarde aan de vertrouwelijkheid van hun gegevens en REQON helpt hen hierbij achter de schermen. REQON onderscheidt zich door een discrete, nuchtere werkhouding en een focus op resultaat. REQON werkt alleen met experts en medewerkers die in vast dienstverband werkzaam zijn en maakt dus geen gebruik van ZZPers.
Het overgrote deel van REQON medewerkers is door de AIVD gescreend (VGB screening) op niveau A.

Wil jij ons team versterken?

Neem dan contact op met het team van REQON